>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

AusOpen: кіборг Стаховський іде далі, Долгополов безславно програв

У наступному колі на Сергія чекає "термінатор" Феррер

AusOpen: кіборг Стаховський іде далі, Долгополов безславно програв
Фото: EPA/UPG

За підсумками першого кола чоловічого турніру Відкритого чемпіонату Австралії Україна втратила двох представників з трьох.

Так, Ілля Марченко (144-й у світі) побуцався з восьмою ракеткою турніру Мілошем Раоничем, але не зміг зачепитися хоча б за один сет. У підсумку - 6:7 (3:7), 6:7 (3:7), 3:6.

Олександр Долгополов (23-й) став черговим сіяним, який вилетів у першому ж колі. Найприкріше, що українця засмутив Паоло Лоренці (64-й), який "нагулює" рейтинг на "Челленджер" - 4:6, 3:6, 2:6. Утім, Долго перед самим стартом турніру отримав травму, тож результат закономірний.

Зате порадував Сергій Стаховський (71-й). Киянин у першому колі грав з Душаном Лайовичем (68-й). Для виявлення переможця знадобилися всі п'ять сетів. Не зумівши подати на матч у четвертій партії, Сергій у результаті програв на тай-брейку. У вирішальній партії українець виграв подачу суперника в 7-му геймі, а в 10-му добив Лайовича, "під нуль" вигравши свою подачу. У підсумку - 6:3, 4:6, 6:4, 6:7 (3:7), 6:3.

У наступному колі суперником Стахо буде стійкий Давид Феррер (10-й). Іспанець віддав перший сет Томашу Беллуччі, але, ввімкнувши форсаж, знищив суперника - 6:7 (2:7), 6:2, 6:0, 6:3.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram