>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джеррард підписав контракт із грандом американської ліги

Стівен нарешті може стати чемпіоном

Джеррард підписав контракт із грандом американської ліги
Фото: time-football.com

Стівен Джеррард підписав контракт із «Лос-Анджелес Гелаксі». До своєї нової команди Стівен приєднається після закінчення сезону в Англії, повідомляє офіційний сайт «Гелаксі».

«Я щасливий відкрити новий розділ своєї кар'єри. «Гелаксі» - найуспішніший клуб в історії МЛС. Сподіваюся, що ми позмагаємося ще не за один чемпіонський титул найближчими роками».

Нагадаємо, всю свою кар'єру 34-річний Джеррард був вірним «Ліверпулю». За «Червоних» Стівен, один із легендарних капітанів в історії команди, виступає з 1998 року. За цей час Джеррард виграв Кубок УЄФА, Лігу чемпіонів, Суперкубок Європи, Кубок Англії, Кубок Ліги. Але Прем'єр-ліга Стівенові не скорилася. У минулому сезоні «Ліверпуль» був близьким до тріумфу в чемпіонаті, але у вирішальному матчі мерсисайдці програли «Челсі». Причому фатальну помилку зробив саме капітан.

У цьому сезоні «Ліверпуль» виступає огидно. Місцеві ЗМІ повідомляють, що Роджерс планує будувати новий «Ліверпуль», в якому немає місця Стівенові (хоча саме Джеррард витягує команду з трясовини цього сезону). Через це півзахисник вирішив покинути Англію.

Зазначимо, що влітку до США перебереться ще один легендарний англійський капітан - Френк Лемпард. Півзахисник виступатиме за «Нью-Йорк Сіті».

Додамо, «Гелаксі» вважають найсильнішою командою американської ліги. Він вигравав Лігу п'ять разів. Капітаном команди є Роббі Кін (ще одна легендарна особистість). Раніше за «Гелаксі» виступав Девід Бекхем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram