>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Англійський гравець, вийшовши з коми, уявив себе актором і заговорив французькою

Рорі мав намір покинути лікарню і почати зніматися

Колишній гравець англійського "Стурпорт Свіфтс" Рорі Кертіс пробув у комі шість днів, після чого отямився і почав говорити з медсестрами французькою, до того ж уявивши себе Меттью МакКонахі (американський актор). Втім, Кертіс розповів про це лише нещодавно, повідомляє Daily Mail.

Фото: eurosport.ru

"Я багато чого не пам'ятаю, але знаю, що в моїй голові було відчуття, ніби я сам МакКонахі. Коли я пішов у туалет і вирішив подивитися в дзеркало, я був вражений, тому що я не схожий на нього. Я не розумів, на кого я дивлюся, - згадує Кертіс. - Але час від часу я ловив себе на думці, що не можу дочекатися, щоб покинути нарешті лікарню і знову почати зніматися в кіно".

Зауважимо, що Меттью МакКонахі виглядає так:

Фото: http://stars.qip.ru/

Спілкування французькою 25-річний британець, який вчив мову в школі, назвав як мінімум дивним.

"Я навіть іспити з французької не здавав - а тут раптово вільно заговорив. Я не можу пояснити, чому так сталося. Просто неймовірно, - розповідає Кертіс, який зізнався, що не пам'ятає, як приходив до тями. - Мої рідні розповіли, що одна з медсестер виявилася франкомовною африканкою. З нею я і розмовляв. Це дійсно неймовірно... Я просто базікав про те, як себе почував, ідеальною французькою".

Кертіс серйозно пошкодив мозок після автокатастрофи у серпні 2012 року. На реабілітацію після катастрофи колишньому футболістові знадобилося два місяці. Сьогодні, через два роки після події, він все ще вільно говорить французькою.

Додамо, що такий випадок стався і в київському "Динамо"». Йожеф Сабо згадував, як румунський півзахисник Тіберіу Гіоане несподівано заговорив португальською. Наголошується, що Тібо в той час пережив сильний стрес, практично на рік випавши з футболу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram