>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський арбітр на "поліграфі" довів, що не є расистом

Матюнін спростував слова Халка

Російський арбітр на "поліграфі" довів, що не є расистом
Фото: sport.ru

Російський арбітр Олексій Матюнін не є расистом. Такий висновок зробили на підставі перевірки арбітра Олексія Матюніна на детекторі брехні в рамках справи "Халка і Матюніна".

У матчі 15-го туру чемпіонату Росії "Зеніт" у Саранську поступився "Мордовії" - 0:1. Після гри Халк звинуватив головного арбітра зустрічі Олексія Матюніна у расизмі. За словами бразильського форварда, в одному з моментів матчу він підійшов до рефері, щоби спокійно поговорити, і поплескав його по плечу. "На що суддя повернувся і зарозуміло сказав, щоб я його не чіпав. Я попросив його заспокоїтися, але арбітр занервував. Тоді в запалі гри я запитав у нього: "Ви расист?", - і він відповів: "Мені не подобаєшся ти й не подобаються чорні". Крім того арбітра в расизмі звинуватив гравець пітерського "Динамо" Альберт Гаджібеков.

Перевірку на поліграфі Матюнін погодився пройти для того, щоб довести свою невинність у скандалі з Халком. Тест відбувся минулої п'ятниці. Його повні результати нададуть для розгляду комітету з етики РФС.

Фото: sport-express.ru

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram