>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Де дивитися "Дніпро" - "Сент-Етьєн"

Команду Маркевича в цьому матчі влаштує тільки перемога

Де дивитися "Дніпро" - "Сент-Етьєн"
Фото: ФК "Днепр"

Сьогодні відбудуться матчі останнього туру групового турніру Ліги Європи. О 19:00 у Києві на "Олімпійському" "Дніпро" битиметься з французьким "Сент-Етьєном". Вихованців Маркевича у цій грі влаштує тільки перемога. У п'ятьох попередніх турах "Дніпро" набрав лише 4 очки. У "Сент-Етьєна" на один бал більше. П'ять очок в активі "Карабаху", який у Баку прийме невмотивований "Інтер" (італійці достроково виграли групу). Тож "Дніпру" слід перемагати французів і сподіватися на "Інтер". Цю битву транслюватиме канал 2+2.

О 22:00 в Бухаресті свій останній матч цього року проведе "Динамо". Кияни зіграють проти місцевого "Стяуа". Нагадаємо, вихованці Реброва, набравши 12 очок, вже прорубали "вікно" у весну. Перемога або нічия в цьому матчі гарантує "Динамо" перше місце у квартеті. У разі поразки, посунути українців з вершини може данський "Ольборг", який відстає від "Динамо" на 3 очки, але має перевагу в особистих зустрічах. В останньому турі данці зустрічаються з "Ріу Аве" (1 очко). У "Стяуа" в активі 7 балів. Матч "Стяуа" - "Динамо" транслюватиме канал "Україна".

Водноас на каналі "Футбол 2" розпочнеться показ матчу "Металіст" - "Локерен". Харків'яни, програвши 5 попередніх матчів, можуть повторити антирекорд Ліги Європи. Єдиною командою, яка до цього не набрала жодного очка, був ірландський "Шемрок Роверс". У сезоні 2011/12 ірландці програли всі матчі у групі з ПАОКом, "Рубіном" і "Тоттенхемом" з різницею м'ячів 4:19.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram