>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Касільяс: Моурінью вчинив нечесно, обізвавши мене "кротом"

Жозе повісив усіх собак на Ікера

Касільяс: Моурінью вчинив нечесно, обізвавши мене "кротом"
Фото: EPA/UPG

Воротар «Реала» Ікер Касільяс розповів про взаємини з колишнім головним тренером команди Жозе Моурінью, який зараз очолює «Челсі».

«Улітку 2012-го наші відносини були хорошими, ми багато розмовляли, але все змінилося під Різдва. Команда виступала не найкраще, і наші відносини зіпсувалися. У нас були певні розбіжності, але при цьому ми не втрачали поваги.

Потім Сара (Карбонеро, відома тележурналістка, подруга Касільяса - прим. Sports.ru) повідомила про проблеми в роздягальні, і це був лише привід для нападок на мене. Я ж думав, що вона просто повторила те, що їй і так було відомо, про це всі знали.

Моурінью нічого не говорив мені про слова Сари, але зміни в наших відносинах помітити було легко. Незабаром я отримав травму, і через пару тижнів почалися нападки. Мене назвали зрадником і «кротом». Думаю, було не зовсім чесно і справедливо називати мене «кротом», але я повинен сприймати думку інших людей.

Було важко, коли мене назвали «кротом». Думаю, ні Моурінью, ні Перес по-справжньому не вірили в це.

Можливо, мені слід було висловитися в пресі, але я волів зберігати мовчання. Багато хто розкритикував мене за це рішення, але я думаю, що коли ти говориш про такі речі публічно, то стаєш ще злішим», - сказав Касільяс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram