>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кучук отримає 4 млн євро компенсації за відставку

Смородська залишилася вірною собі

Кучук отримає 4 млн євро компенсації за відставку
Фото: faeri.ru

Леонід Кучук, якого сьогодні звільнять із "Локомотива", отримає 4 млн євро компенсації. Про це повідомляє "Спорт-Експрес". Крім того, "залізничники" мусять розрахуватися з іншими фахівцями, які входять до тренерського штабу Кучука.

У вівторок вранці в офісі "Локомотива" має відбутися зустріч Кучука і президента клубу Ольги Смородської, на якій вони разом із юристами та агентами обговорять суму компенсації.

Нагадаємо, Кучук очолив "Локо" влітку 2013 року. Під його керівництвом залізничники зробили прорив, здобувши третє місце (кращий результат за останні 10 років). Проте в новому сезоні "Локо" не вражає. Команда ганебно вилетіла з ЛЄ, програвши вдома кіпрському "Апполону" - 1:4. У чемпіонаті Росії команда загрузла в середині турнірної таблиці (в суботу "Локо" вдома не зумів обіграти "Мордовію", яку очолює давній недруг Смородської - Юрій Сьомін). У російських ЗМІ повідомляється, що низка гравців "плавлять" Кучука за вказівкою згори: нібито в керівництві "Локо" є люди, яким потрібен "ручний" тренер.

Зазначимо, що Кучук стане п'ятим звільненим тренером за чотири роки "правління" Смородської в "Локо". Раніше одіозна керівниця клубу розлучилася з Сьоміним, Коусейру, Красножаном і Білічем.

Додамо, що 55-річний Кучук вважається чи не головним тренером-теоретиком на пострадянському просторі. Раніше білоруський тренер успішно працював в молдавському "Шерифі", київському "Арсеналі" і російській "Кубані".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram