>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Функціонер ФФУ: з Росією в Монако розмовляти не будемо

Україна перемовини не потрібні

Функціонер ФФУ: з Росією в Монако розмовляти не будемо
Фото: www.ffu.org.ua

Функціонери ФФУ не проводитимуть зустрічей з колегами з РФС стосовно долі кримських клубів. Такі переговори безглузді. Такої думки дотримується голова департаменту інформації ФФУ Павло Терновий:

"Ніяких зустрічей з представниками РФС не планувалася, не планується і плануватися

не буде. Переговори по кримським клубам безпідставні і не потрібні українській стороні. Ми не визнаємо кримські команди у складі РФС, а визнаємо їх виключно у складі Федерації футболу України".

Зауважимо, президент ФФУ Анатолій Коньков нині знаходиться в Монако, де зараз проходить низка заходів під егідою УЄФА, присвячених старту європейського футбольного сезону. Передбачалося, що в Монако Коньков та керівництво УЄФА і РФС обговорять майбутнє футбольного Криму.

Нагадаємо, раніше РФС закрив п'ять кримських клубів, що брали участь в чемпіонатах України. Бюро виконкому РФС 31 липня допустило три нові кримські клуби до участі у другому дивізіоні першості Росії. СКЧФ (Севастополь), ТСК (Сімферополь) та ялтинська "Перлина" вже зіграли свої матчі як у Кубку Росії, так і в зоні "Південь" другої ліги.

Пізніше УЄФА заявив, що не визнає участь кримських команд у змаганнях під егідою РФС. При цьому санкції проти Росії відомство Платіні застосовувати не стало.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram