>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фрателло: ми маємо вийти з групи на ЧС

Майк все ще чекає Дроздова

Фрателло: ми маємо вийти з групи на ЧС
Фото: EPA/UPG

Вчора збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світу, який стартує в серпні в Іспанії. На перший збір, який триває в Южному, Майк Фрателло викликав 23-х гравців. На жаль, наразі поза збірною перебуває Артур Дроздов. Майбутнє 33-річного форварда в команді визначиться на найближчому тижні.

"З Артуром Дроздовим ми розмовляли кілька разів. Сьогодні я не можу на 100 відсотків бути впевненим, чи буде він у збірній. Зараз він з лікарем у Франції, лікує травму. Тому якщо Артур пропустить пару днів, це одна справа, я ставлюся до цього з розумінням, - він повернеться до нас. Якщо він пропустить 11-12 днів, він вже не буде у збірній, це неприпустимо. Ми поїдемо без нього.

Мета на ЧС? Наша основна мета вийти з групи. Це нова територія для нас. Торік на чемпіонаті Європи ми також мали, перш за все, вийти в другий раунд - інакше у нас не було б шансів. Зараз та сама історія. У першому раунді ми мусимо виграти достатню кількість матчів, щоб мати шанс потрапити до наступного раунду. Тому гра з Домініканською Республікою стає найважливішим матчем. Матч із США - останній у першому раунді. Я не хвилююся за цей двобій, адже спочатку ми маємо пройти через усі інші команди, перш ніж зустрітися з американцями. Ми мусимо вигравати і не хвилюватися перед матчем номер п'ять", - цитує Фрателло офіційний сайт ФБУ.

Нагадаємо, на груповому турнірі ЧС Україна зіграє з з Домініканською Республікою, Туреччиною, США, Фінляндією і Новою Зеландією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram