>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Вест Хем" запропонував Коноплянці контракт

Тепер слово за футболістом

"Вест Хем" запропонував Коноплянці контракт
Фото: EPA/UPG

Лондонський "Вест Хем" активує опцію викупу контракту футболіста "Дніпра" Євгена Коноплянки. "Молотобійці" готові перерахувати необхідну суму відступних - 12 мільйонів фунтів. Саме така сума прописана в контракті Коноплянки з "Дніпром".

Тепер вирішальне слово за самим футболістом. Якщо Коноплянка скаже лондонцям "так", то "Дніпро" утримати свого вихованця не зможе. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "МанЮнайтед" був готовий купити українця, але Коноплянка від такої перспективи відмовився. "Дніпро", на відміну від МЮ, в цьому сезоні гратиме в ЛЧ. "Вест Хему" же єврокубки найближчим часом не загрожують. Команда міцно тримається в середині турнірної таблиці.

Нагадаємо, що торік улітку екс-захисник "Шахтаря" Разван Рац перейшов у "Вест Хем". Але вже взимку Разван перебрався в "Райо Вальєкано" - знайти себе в лондонській команді футболіст не зумів. Не секрет, що Сем Еллардайс, наставник команди, є прихильником старого англійського футболу: силова гра, довгі передачі, стандартні положення. Навіщо в такому випадку "молотобійцям" Коноплянка - незрозуміло.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram