>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Зоря" прийме суперника по ЛЄ в Києві або "західніше" від столиці

У Луганську великого футболу наразі не буде

"Зоря" прийме суперника по ЛЄ в Києві або "західніше" від столиці

У понеділок у Ньоні відбулося жеребкування перших відбіркових раундів Ліги Європи. Луганська "Зоря", дебютант турніру, зустрінеться з переможцем пари "Рудар Веленє" (Словенія) - "Лячі" (Албанія). Поєдинки другого раунду відбудуться 17 і 24 липня. Прийняти в Луганську свого суперника "чорно-білі" не зможуть через ситуацію в регіоні.

Генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов зазначив, що наразі не знає, в якому місті відбудеться єврокубковий матч.

"Не можна говорити, задоволені ми жеребкуванням або незадоволені. Це футбол, адже досить подивитися на ігри чемпіонату світу. Футбол вирівнявся, маловідомі команди підносять сюрпризи. Тому до результатів жеребкування ставимося спокійно. Де гратиме "Зоря"? Як мене повідомили, 23 червня в федерацію футболу України має надійти з УЄФА лист, в якому буде вказано, що нашій команді можна проводити єврокубкові матчі тільки в Києві чи на захід від столиці", - цитує Рафаїлова Xsport.

Зазначимо, що під критерій "захід від столиці" потрапляє лише Львів. Решта стадіонів у цьому регіоні регламенту ЛЄ не відповідають. У Києві "Зоря" може прийняти суперника на стадіонах "Оболонь" або "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram