>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ето`О карає Німеччину, Франція не впоралася з Парагваєм

У неділю відбулася ще низка товариських матчів за участю збірних, які візьмуть участь у майбутньому ЧС

Ето`О карає Німеччину, Франція не впоралася з Парагваєм
Фото: donbass.ua

Збірна Колумбії і без травмованого Фалькао продемонструвала цікавий атакуючий футбол. Тандем нападників Гутьєррес - Бакка забили два м'ячі у ворота Сенегалу. Але огидна гра в обороні звела нанівець всі зусилля нападників - 2:2.

Досить непогану гру продемонструвала збірна США. Тріо атакуючих гравців Бредлі - Алтідор - Демпсі створило біля воріт Туреччини вдосталь небезпечних моментів. Але реалізували "янкі" лише два з них. Однак цього мінімуму вистачило для перемоги - Туреччина відповіла тільки одним голом.

Німеччина і Камерун розписали результативну нічию - 2:2. За перші три хвилини цієї зустрічі німці примудрилися струснути і штангу, і поперечину. На кінець години ігрового часу кількість моментів, які потрапляли під різні категорії від "дуже-дуже небезпечних" до "вже точно гольових", обчислювалася майже десятком. Тим більше несподіваним став для гол Ето'О - гості не те, щоб дрімали на полі, але явно поступалися в активності супернику. На реабілітацію підопічним Йоахіма Льова знадобилося всього п'ять хвилин і одна заміна (Гетце на Шюррле). Однак втримати переможний рахунок зрештою не вдалося - Шупо-Мотінг після пасу Ено зрівняв рахунок.

Збірна Бельгії досить легко переграла Швецію. Лукаку і Азар забили по голу.

Франція без Рібері, Варана і Бензема не зуміла перемогти Парагвай. Підопічні Дешама значну частину ігрового часу володіли ініціативою, але відзначитися "галлам" вдалося лише раз. Грізманн, що замінив у збірній Рібері, добив м'яч у ворота після удару Жиру. За хвилину до кінця парагваєць Касерес зрівняв рахунок.

Колумбія - Сенегал - 2:2

Голи: Гутьєррес, 12, Бакка, 45 - Конате, 47, Ндой, 52

США - Туреччина - 2:1

Голи: Джонсон, 26, Демпсі, 52 - Сельчук Інан, 90 (пен)

Німеччина - Камерун - 2:2

Голи: Мюллер, 66, Шюррле, 71 - Ето'О, 62, Шупо-Мотінг, 78

Швеція - Бельгія - 0:2

Голи: Лукаку, 34, Азар, 78

Франція - Парагвай - 1:1

Голи: Гризманн, 82 - Касерес, 89

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram