>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Перес презентував проект нового стадіону "Реала"

Сучасний "Бернабеу" приноситиме більше грошей

Президент "Реала" Флорентіно Перес сьогодні представив проект оновленого стадіону "Сантьяго Бернабеу" - справу рук архітекторів GMP Architekten і L35 Ribas.

"Прийшов час зробити цей крок. Ми хочемо, щоб "Сантьяго Бернабеу" був найкращим стадіоном у світі", - заявив бос "білих".

Реконструкція стадіону коштуватиме близько 400 мільйонів євро і має бути завершена до 2017 року. З витрат за проектом - 300 мільйонів підуть на новий стадіон, а інші гроші будуть витратами у вигляді комісій, ліцензій і податків.

На "Бернабеу" буде розсувний дах, що накриватиме стадіон протягом 15 хвилин, спеціальна відеостіна, розташована по всьому периметру. Крім цього, на стадіоні буде ультрасучасний ресторан, торговий центр і музей.

Фото: realmadrid.com

Фото: realmadrid.com

Очікують, що нова арена приноситиме "Реалу" на третину більше доходів - близько п'яти мільйонів євро. На новому торговому центрі можна буде заробляти 2-3 мільйони на рік. Збільшиться і місткість "Бернабеу" з 80 до 85 тисяч глядачів. Будівництво почнеться влітку і, як очікується, буде завершено протягом трьох років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram