>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Уткін: "БАТЕ - команда проста і надійна, як табуретка"

Бориспільський клуб не дає спокою відомому коментатору.

Уткін: "БАТЕ - команда проста і надійна, як табуретка"
Фото: livesport.ru

Відомий російський футбольний коментатор і оглядач Василь Уткін продовжує знаходити недоліки в грі білоруського БАТЕ. Зокрема, він не поділяє загальних захоплень на адресу тренера бориспільської команди Віктора Гончаренка, про що й говорить після вчорашньої поразки БАТЕ від "Валенсії" (0:3):

"Я говорив і говорю: перебільшена фігура вашого Віктор Гончаренко, шановні мої любителі несподіваного і прекрасного. Він - людина молода, як Бог будь-який гріх простити може - так і будь-яка молода людина може розвиватися. Але все, що він у цей момент демонструє, виявляє не майстра, а ремісника, точно так само, як людина, яка вміє робити тільки, скажімо, плов - він не кухар, а передусім узбек-молодець. Ось його команда, проста і надійна, як табуретка. Змахнувши якою, "ухайдакали" одну команду, а інша вже не піддалася - двері відчинила, а сама почекала, поки господар із табуреткою в руках повз рухнув.

А у вигляді команди не з'явилося нічого нового за весь минулий час, ні за три тижні, ні за ці роки. У ній або вистачає компонентів для ось цього самого звичного плову, він же табурет, або ні. Гончаренко робить заплановані заміни по годинах. Він не може ніяк перебудувати свою команду, ні по ходу гри, ні в принципі. І гравці, які себе проявляють у ній, не в змозі себе проявити більше ніде, хоча можливості спробувати були.

Це ганебно? Та ніскільки. Треба просто усвідомлювати це".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram