>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

​​Юрій Сьомін: "Завдання залишається незмінним - пройти в Лігу чемпіонів"

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін після переможного для його команди матчу з "Боруссією" (3:1) не приховував свого задоволення результатом, хоча зазначив, що так само серйозно варто підійти і до повторної зустрічі, яка відбудеться через вісім днів у Києві.

​​Юрій Сьомін: "Завдання залишається незмінним - пройти в Лігу чемпіонів"
Фото: prosport-ru.tsn.ua

- Мені складно зараз виокремити якісь деталі матчу. Хочу привітати всіх уболівальників і футболістів, керівників клубу з перемогою. Матч дуже складно починався, ми першими пропустили гол, нервували. Але потім завдяки прекрасному удару Михалика з'явилася впевненість. Гравці дуже і дуже добре провели кінцівку зустрічі.

- Майже всю гру Олег Гусєв активно розминався, але так і не вийшов на поле. Чому?

- Нічого не сталося, у нас у команді 22 гравців, щоразу грають кращі. Зараз, від однієї до іншої гри, дивлюся на стан футболістів і визначаю склад. Це нескінченні питання - чому грає той, а не інший. Я не можу всіх одночасно випустити на поле, місць на ньому тільки одинадцять.

- Завдяки чому вдалося "пов'язати" гру "Боруссії" в середині поля, позбавивши її можливості швидко доправляти м'яч у штрафний? І чи погодилися ви, знаючи, що тут виграєте 3:1, у Полтаві навмисно поступитися?

- Усі гравці добре виконували свої завдання, вони молодці. Про "Ворсклу" ми зараз не думаємо. "Динамо" виграло з дев'яти матчів вісім, а всі кажуть, що ми погано граємо. У нас супернапружений календар, ми граємо через два дні на третій. Я ж колись повинен здійснювати ротацію. Там не вдалося, а тут вдалося. А ви все сварите нас за Полтаву.

- Можна стверджувати, що зараз ви вважаєте себе щасливою людиною?

- Поза сумнівом. Я завжди люблю радіти перемогам, а зараз тим паче. На такому чудовому стадіоні, з прекрасними вболівальниками, ми виграли в четвертої команди Бундесліги, яка минулого сезону тричі перемогла "Баварію". Звичайно, я щасливий, але це стосується тільки сьогоднішнього вечора.

- Яка ситуація з Гораном Поповим, і коли буде готовий Олександр Шовковський?

- Стосовно Шовковського добрі новини, він тренується за повною програмою, ми скоро чекаємо на його повернення на поле. Про Попова сказати складно, потрібно запитати у президента клубу. Начебто питання мало вирішитися позитивно, але ситуацію наразі я не знаю.

- Які завдання ставите на матч-відповідь у Києві, у складі будуть зміни?

- Попереду гра чемпіонату, після неї ми визначимося зі складом. Завдання залишається незмінним - пройти в Лігу чемпіонів. Це основне завдання, для його вирішення нас влаштує будь-який результат. Сподіваюся, в Києві буде повний стадіон, прекрасна атмосфера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram