>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: Алієва на трансфер виставив Сьомін

Тренер не пробачив гравцеві зради.

Суркіс: Алієва на трансфер виставив Сьомін
Любовь прошла

Президент "Динамо" Ігор Суркіс відверто пояснив, хто, коли і навіщо виставив Олександра Алієва на трансфер.

- Це було рішення Сьоміна. Можливо, він керувався не тільки спортивними, а й людськими критеріями - мені це достеменно невідомо. Судячи з усього, Алієв не вписується більше в ігрову концепцію Сьоміна.

Щодо "касетного скандалу", то можу висловити винятково власну, наголошую, власну думку. Відгукуватися таким чином про наставника, навіть якщо ти переконаний, що, крім співрозмовника, тебе ніхто не чує, м'яко кажучи, неправильно.

- Ви помічали, що віднедавна колишньої довіри між Сьоміним та Алієвим не залишилося?

- Помічав. Тому для оздоровлення колективу це рішення наставника підтримав. Важливо, щоб Алієв не шукав винуватих у своєму нинішньому становищі, дорікаючи чимсь головному тренерові чи президентові. Нехай пошукає причини в собі - це надійніший шлях. Проблема в тому, що Саша просто не може сидіти на лавці - він вважає, що повинен грати навіть якщо інші перебувають у кращих кондиціях. Його невдоволення переноситься на колектив, який інколи дивується: чому інші повинні конкурувати за місце в складі, а Алієв - ні?

Сьомін учинив, на мій погляд, мудро: щоб не псувати Алієву кар'єру та зберегти мікроклімат у колективі, він просто виставив його на трансфер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram