>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шевченко зіграє прощальний матч

35-річний капітан збірної України має намір зіграти ще один товариський матч за збірну України.

Шевченко зіграє прощальний матч
Фото: EPA/UPG

"Думаю, час поступитися місцем іншим. Вважаю, що зробив для збірної все можливе і часом неможливе, - подає слова Андрія Шевченка офіційний сайт УЄФА. - Напевно, зіграю ще один товариський матч, де зможу сказати "прощай" і віддячити всім уболівальникам за підтримку, яку вони мені надавали протягом кар'єри і, зокрема, під час Євро-2012".

Прокоментував кращий голеадор в історії збірної України (48 голів) і матч проти Англії:

"Збірна Україна показала гарну гру. Усе могло скластися по-іншому, - зазначив форвард. - Хочу подякувати вболівальникам, які підтримували нас - і в Києві, і в Донецьку, і по всій Україні. Думаю, хлопці виклалися на всі сто відсотків. Ми намагалися зробити свято для всієї країни, показавши гідну гру і досягнувши результату. На жаль, нам не все вдалося. Але я ще раз хочу сказати спасибі нашим уболівальникам за ту атмосферу, яку вони створювали на стадіонах".

"Я намагався дуже добре підготуватися до турніру, знаючи, що ми будемо грати вдома, перед своїми вболівальниками. Думаю, набрав гарну форму, провів кілька непоганих матчів. Але, на жаль, через травму коліна не зміг належно готуватися до поєдинку з Англією".

"Звичайно, дуже хотілося подарувати і собі особисто, і Україні вихід із групи. На жаль, цього не сталося. Але вважаю, що і я, і всі хлопці зробили все від нас залежне", - додав Шевченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram