>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шарапова: "Моя кар'єра - це не шоу"

Росіянка Марія Шарапова вперше в кар'єрі вийшла у фінал "Ролан Гаррос", гарантувавши собі повернення на першу сходинку світового рейтингу.

Шарапова: "Моя кар'єра - це не шоу"
Фото: EPA/UPG

"Усю мою кар'єру мене супроводжує маленька група людей, - сказала Шарапова на прес-конференції. - Гравцям дають 14 квитків на матч, але в моїй ложі ви бачите тільки чотирьох осіб. Я не та людина, яка приводить друзів і людей, з якими познайомилася напередодні. Усе це не шоу для мене, а кар'єра, до якої я ставлюся дуже серйозно".

Росіянка додала, що на турнірах із нею завжди її тренер, фізіотерапевт, спаринг-партнер і, можливо, хтось із родичів. "Усі ці люди багато означають для мене, завжди зі мною в погані та добрі часи", - наголосила вона.

У Парижі Шарапову супроводжує мама, яка була з тенісисткою протягом усіх ґрунтових турнірів цього сезону. "Не думаю, що їй це складно. Вона була в Римі, Мадриді, Парижі, гуляла вулицями, ходила до музеїв і крамниць. Так, я щаслива, що вона тут. Вона значно полегшує моє життя, додає необхідного спокою. Мені подобається бути з нею, не важить, де саме - вдома чи в подорожах. Насправді ми дуже близькі друзі", - розповіла тенісистка.

У фіналі "Ролан Гаррос" Шарапова зіграє з італійкою Сарою Еррані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram