>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

​Ліга Брендів: результати матчів за 27 листопада

Зазвичай у неділю відбувається більше матчів Ліги Брендів з міні-футболу, але 27 листопада їх було лише три. Результат кожного з них міг змінити розташування команд у турнірній таблиці. 

​Ліга Брендів: результати матчів за 27 листопада

Важко було не передбачити результат поєдинку між явним лідером та аутсайдером першості. Зрозуміло, що протистояти «авіаторам», які зараз на підйомі, проблематично, але цю місію намагались виконати футболісти «Данону». І в разі перемоги останніх могла б статися гучна сенсація туру. На жаль, цього не відбулося. Лідер чемпіонату переконливо переміг. 

Матч між «сатурнівцями» та «іллічівцями», рівними за класом командами, міг завершитися не з таким рахунком, з яким закінчився. Із одного боку, обидва клуби є непоступливими, сильними, і результатом цього двобою могла б бути нічия. Але перемогу здобув один із суперників, та ще й з різницею у три м’ячі.  

У третьому поєдинку дня також зійшлися нібито рівні суперники, і розгром було також важко передбачити. Але сталося так, що в одні ворота влетіло голів значно більше, ніж в інші. У цілому видався цікавий ігровий день, який вніс певні коригування у турнірну таблицю.

«Аеропорт» – «Данон» – 11:0 (6:0) 

Перший матч дня видався доволі результативним, але, на жаль, передбачуваним. «Авіатори» на правах фаворита турніру одразу взялися за збільшення свого активу і з перших хвилин розпочали наступальні дії на ворота суперників. Вони переконливіше виглядали, хоча їхні суперники подекуди намагалися змінити ситуацію, але їхніх потужностей явно не вистачало. Повними господарями становища виглядали гравці «Аеропорту», які вже у першій двадцятихвилинці зробили вагому заявку на перемогу.

Не змінилася ситуація і в другому таймі. Гравці «Аеропорту» й надалі домінували на полі, і завдяки короткому пасу, стрімкій грі та потужним точним ударам у рамку воріт довелося примусити капітулювати своїх візаві. До честі «данонців» вони не склали зброю, а чинили опір іменитому суперникові. Захоплюючись відчайдушно атакою вони пропускали гравці команди суперників. Таким чином збільшивши переможний рахунок до вражаючого футболісти «Аеропорту» до останніх секунд переважали на полі, а «данонці» як могли тримали оборону. 

Дмитро Дротвинський, ФК «Данон»:

- На жаль, ми програли, але програли дуже сильній команді. Отже, чорна смуга продовжується. Вважаю, що кожну поразку треба використовувати за призначенням. Це для нас своєрідний урок, після якого ми робимо висновки. «Авіатори» перегравали нас на всіх ділянках поля. Сумно, але ми повинні виходити на поле і мужньо грати навіть проти найсильніших суперників. Попрацюємо над собою на тренуваннях. Наразі відбувається становлення нової команди, яка у недалекому майбутньому покаже результат. 

«Сатурн – СТ «Іллічівське – 1:4 (1:2)

У цьому двобої зійшлися дві рівні команди, які від старту турніру демонструють стабільну цікаву гру. До останнього було важко навіть уявити, з яким результатом закінчиться гра, оскільки обидва клуби мають добре налагоджену тактику. Але перемогу у поєдинку здобули «страховики», хоча явного їхнього домінування на полі не було. Не впевнений рахунок, здобутий у першій половині гри, не засвідчував перевагу «іллічівців». Але вони на полі виглядали азартніше і швидше діяли на всіх лініях.  Другий тайм також пройшов за невеличкої переваги «страховиків». Їм вдалося забити ще два скромні голи, що забезпечили їм перемогу.

Максим Гриценок, СТ «Іллічівське»:

- У першому таймі спостерігалася рівна боротьба. А в другій половині гри за рахунок командних, індивідуальних, тактично правильних дій в обороні нашим хлопцям вдалося перебороти суперника. Зіграли бездоганно. Я навіть не помітив великих помилок ми переконливо виграли цей поєдинок. Що ще можна сказати. Наші хлопці продемонстрували характер. Всі молодці! Ще хочу відзначити працездатність наших гравців. Усі виклалися задля досягнення перемоги на 100%. Усім спасибі!

«Карибіан-Клуб» – «Укрметртестстандарт» – 8:2 (3:1)

Свою перевагу у цьому матчі довели гравці екзотичного клубу. Уже в першому таймі футболісти «Карибіан-Клубу» фактично нав’язали суперникові свою гру і наполегливо йшли вперед. Реалізувати свою перевагу вдалося вже у першій половині гри. «Карибів», які виступають зі змінним успіхом, важко було впізнати. Вони ефективніше від своїх візаві використовували ігрові позиції. Їм вдавалося чистіше видавати паси, що покращувало вихід на ворота «метрологів». Останні, у свою чергу, також гідно зарекомендували себе на цьому турнірі, але суттєво поступалися в центрі і не встигали нейтралізовувати атаки на власні ворота. 

У першій двадцятихвилинці вагому заявку на перемогу зробили «кариби», які впродовж усього матчу чітко розігрували «круглого». Аналогічний результат відтворився і в другому таймі. ФК «Карибіан-Клуб» виглядав переконливіше за своїх суперників і, знову ж таки, більше володів м’ячем, більше атакував, і це давало свої плоди. У запеклій боротьбі «карибам» вдалося гостро наступати, що перетворилося на важливу перемогу.

Олександр Зуєв, ФК «Карибіан-Клуб»

- Матч пройшов так, як ми і планували. Ми володіли м’ячем, хоча суперник намагався контратакувати, але в нього не завжди все виходило. Перші десять хвилин вони примусили нас трохи понервувати, а потім, коли ми забили перший гол, а незабаром і другий, то, на мою думку, гра в наших суперників розладилася. Натомість, ми стали спокійніше грати. Вважаю, що досягнуто закономірну перемогу. Уся гра пройшла за нашим сценарієм і ми насправді більше переважали на полі, якщо не враховувати деяких недоліків. Приємно. Гра вдалася! 

Хоча ми пропустили два голи, яких можна було б уникнути. Один з них – на контратаці. Після того, коли ми забили третій гол, суперники розвели з центру. М’яч вийшов в аут від нашого футболіста. «Метрологи» оперативно скористалися розіграшем з-за меж поля і замкнули ситуацію. А другий гол був забитий головою. А в цілому ми здобули переконливу перемогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram