ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві поліцейські затримали двох п'яних пасажирів маршрутки з ножем і пістолетами

Чоловіки влаштували дебош і погрожували іншим пасажирам.

У Києві поліцейські затримали двох п'яних пасажирів маршрутки з ножем і пістолетами
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Поліцейські Києва затримали двох п'яних чоловіків, які влаштували дебош у маршрутному таксі, погрожуючи іншим пасажирам зброєю.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції у Фейсбуці.

Зазначають, що на лінію "102" надійшла інформація про те, що в маршрутці "Київ-Городище" їде чоловік, який нібито викрав дитину і хоче продати її на органи. Також до правоохоронців звернулася жінка з повідомленням, що її чоловікові, який перебуває в цій самій маршрутці з півторарічним сином, двоє невідомих погрожують пістолетом і ножем.

Патрульні зупинили маршрутне таксі біля станції метро "Видубичі". На місце події також направили слідчо-оперативну групу.

"Як з'ясувалося, батько із сином їхали в маршрутці, в яку підсіли двоє нетверезих чоловіків і почали звинувачувати його у "викраденні дитини". У розмову втрутилася жінка, яку зловмисники штовхнули: в результаті у неї синець на обличчі. При цьому нетверезі пасажири продемонстрували зброю", - повідомили в поліції.

Фото: vesti-ukr.com/kiev

Бешкетників затримали і вилучили у них пістолети (попередньо - травматичні). Зараз слідчі спілкуються з іншими учасниками конфлікту і пасажирами для з'ясування обставин.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Нагадаємо, в Луцьку п'яна жінка увірвалася в суд і зажадала посадити її у в'язницю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram