ГоловнаСуспільствоПодії

Через конфлікт у київській маршрутці загинув чоловік

Один пасажир штовхнув іншого, той випав з автобуса і сильно вдарився головою.

Через конфлікт у київській маршрутці загинув чоловік
Фото: loda.gov.ua

У Києві в результаті конфлікту в маршрутному автобусі загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Згідно з повідомленням, під час конфлікту в маршрутному автобусі чоловік штовхнув опонента, той втратив рівновагу, випав із салону і вдарився обличчям об асфальт. Згодом потерпілий помер у кареті "швидкої допомоги" дорогою в лікарню. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. "У Святошинське управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Великій Кільцевій лежить непритомний чоловік... Попередньо відомо, що на зупинці громадського транспорту в маршрутному автобусі між двома чоловіками стався конфлікт. В результаті один з них штовхнув іншого, від чого той втратив рівновагу, випав на вулицю і вдарився головою", - повідомляє у вівторок Відділ комунікації поліції Києва.

Зараз поліцейські встановлюють особу загиблого. Іншого учасника конфлікту затримали - ним виявився 43-річний уродженець Житомирської області.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліція Миколаєва затримала підозрюваного в жорстокому вбивстві українського історика, дослідника Голодомору Миколи Шитюка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram