ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли КПВВ "Майорськ"

Цивільних евакуювали в безпечне місце, а особовий склад зайняв бойові позиції.

Бойовики обстріляли КПВВ "Майорськ"
Фото: podrobnosti.ua

Російсько-окупаційні війська обстріляли контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Майорськ" в Донецькій області.

Про це повідомляється в Фейсбуці.

"В черговий раз проросійські бойовики нехтують життям і здоров'ям мирних громадян, обстрілюючи не тільки позиції підрозділів Об'єднаних сил, а й КПВВ в межах функціонуючих дорожніх коридорів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що обстріл почався о 15:48, з боку тимчасово окупованої території. Бойовики застосовували 7,62 мм снайперські гвинтівки.

Фото: facebook.com/pressjfo

В результаті обстрілу пошкоджено один з модулів, в якому в той час перебували прикордонники Краматорського загону і здійснювали пропускні операції громадян, які прямували через лінію розмежування.

Фото: facebook.com/pressjfo

У зв'язку з обстрілом командуванням ООС на КПВВ був введений режим "Червоний", а цивільних осіб евакуювали в безпечне місце. Особовий склад зайняв бойові позиції.

Постраждалих серед військовослужбовців і цивільного населення немає.

Нагадаємо, вранці 23 серпня в результаті масштабного бою на Донбасі загинули четверо військовослужбовців. Ще семеро отримали поранення.

Раніше військові пригрозили закрити КПВВ "Майорськ" в разі нових обстрілів. Зазначалося, що якщо раніше обстріли здійснювалися вночі, то зараз - і під час пропуску громадян.

Цей КПВВ - один з найбільш завантажених на лінії зіткнення. Його особливістю є те, що тут на автомобілях лінію зіткнення перетинають жителі не тільки Донецької області, але і Луганської.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram