ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу на Донбасі немає втрат серед українських військових

Бойовики другий день поспіль стріляють із "Градів" під Світлодарськом.

За минулу добу на Донбасі немає втрат серед українських військових
Фото: EPA/UPG

За минулу добу, 16 серпня, в зоні бойових дій на Донбасі немає втрат серед українських військових. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Бойовики здійснили 30 обстрілів, у тому числі 5 - з важкого озброєння. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - з озброєння БМП. Відзначено також застосування реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" і мінометів калібром 120 та 82 мм.

Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Новозванівки, Світлодарська, Луганського, Новгородського, Красногорівки, Мар'їнки, Новотроїцького, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного. Обстріли з "Градів" і 120 мм мінометів зафіксовані біля Світлодарська, з мінометів калібром 82 мм - біля Кримського, Луганського та Новгородського.

З початку доби п'ятниці, 17 серпня, бойовики 6 разів відкривали вогонь по наших позиціях у районах населених пунктів Новолуганське, Мар'їнка, Водяне та Лебединське.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Читайте: Командувач ООС відзвітував про 100 днів операції на Донбасі

За даними розвідки, двоє окупантів отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні в зоні бойових дій на Донбасі були поранені двоє українських військових. Уперше за декілька місяців було зафіксовано використання систем залпового вогню "Град".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram