ГоловнаСуспільствоПодії

​Поліція припускає причетність до вбивства депутата Сумської міськради Жука його дружини

Жінка зникла разом з дочкою і водієм після допиту.

​Поліція припускає причетність до вбивства депутата Сумської міськради Жука його дружини
Анатолий Жук
Фото: dancor.sumy.ua

Поліція припускає причетність до вбивства колишнього депутата Сумської міської ради Анатолія Жука його дружини.

Про це повідомила в Фейсбуці прес-служба Національної поліції з посиланням на першого заступника голови НПУ В'ячеслава Аброськіна.

"Це одна з робочих версій, яку розглядає слідство", - сказав Аброськін під час заслуховування проміжних результатів роботи слідчо-оперативної групи.

"До вбивства екс-депутата може бути причетна його дружина. Після першого допиту вона зникла, її місцезнаходження невідоме. Також зникла її дочка і водій. Зараз ми проводимо активні оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження цих людей", - повідомив Аброськін.

За його словами, поліція також розглядає кілька інших версій злочину. Зокрема, - замовного вбивства, а також вбивства через його громадську діяльність.

Нагадаємо, тіло Анатолія Жука з вогнепальними пораненнями виявили біля його будинку. Він загинув від вогнепальних поранень в голову і в спину. Повідомлення про вбивство надійшло 2 серпня о 19:12 від 58-річного батька Анатолія Жука. Він повідомив, що прийшов в гості до свого сина, якого виявив мертвим.

Анатолій Жук до недавнього часу очолював департамент земельних ресурсів Сумської міськради, в 2014 році він балотувався в мери Сум, був депутатом міської ради попереднього скликання. Останнім часом був в опозиції до команди нинішнього мера Сум Олександра Лисенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram