ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Житомира вбив свою доньку і наклав на себе руки через сімейні сварки

Тіла загиблих виявили в автомобілі поблизу с. Кам'янка.

Житель Житомира вбив свою доньку і наклав на себе руки через сімейні сварки
Фото: zt.npu.gov.ua

У Житомирській області 34-річний чоловік убив свою доньку, а потім наклав на себе руки. Тіла загиблих виявили в автомобілі в лісосмузі, повідомляє прес-служба регіональної поліції.

Жовтий автомобіль "Renault Kangoo" в лісовому масиві 5 серпня помітила місцева молодь, і коли тривалий час з нього ніхто не виходив і до нього не підходив, вирішили наблизитися. Підлітки побачили в салоні тіла людей і відразу зателефонували за номером "102". Повідомлення про страшну знахідку надійшло після 21:00.

На місці події поліцейські з'ясували, що на тілах загиблих є ножові поранення. Їхні обличчя були ідентифіковані - це житомиряни, 34-річний батько і його 8-річна донька. У салоні також знайдено записку, ймовірно, написану чоловіком, де він пояснює свої дії побутовими негараздами і непорозуміннями в сім'ї.

Розслідування встановило, що чоловік з дівчинкою зібрав речі і поїхав з дому вдень 2 серпня. Заяви про зникнення людей від їхніх рідних не надходило.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, минулого тижня в Москві Останкінський районний суд заарештував трьох сестер Хачатурян - 17-річну Марію, 18-річну Ангеліну і 19-річну Христину за підозрою в убивстві батька. Загиблий чоловік виховував дочок у суворості і застосовував до них фізичне насильство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram