ГоловнаСуспільствоЖиття

Директора реабілітаційного центру для учасників АТО підозрюють у розтраті

Директор товариства "Віасан" привласнила півмільйона гривень бюджетних коштів.

Директора реабілітаційного центру для учасників АТО підозрюють у розтраті
Фото: http://ucu.edu.ua

Прокуратура Києва повідомила про підозру у розтраті директору ТОВ "Віасан", яка привласнила майже півмільйона гривень бюджетних коштів.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Києва.

"За результатами роботи з виявлення фактів розкрадання коштів, призначених для реабілітації воїнів антитерористичної операції (АТО), викрито директора товариства "Віасан", яка привласнила півмільйона гривень бюджетних коштів", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що зазначені кошти виділялися суспільству на реалізацію бюджетної програми "Заходи психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО", згідно з якою 100 учасників АТО повинні були пройти курс психологічної реабілітації.

Наразі директорові товариства повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 366, ч. 4. ст. 191 Кримінального кодексу (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах, службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, станом на лютий черга на психологічну реабілітацію учасників АТО у Києві та області становила 20 тис. осіб. Основна проблема - у нестачі коштів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram