ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні бойових дій поранено 6 військовослужбовців

Бойовики 37 разів обстрілювали позиції українських військових і житлові райони.

У зоні бойових дій поранено 6 військовослужбовців
Последствия обстрела Авдеевки 23 марта 2018
Фото: ato.news\Facebook

За минулу добу, 28 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил інтенсивність бойових дій залишалася стабільно високою. Про це повідомляє прес-центр ООС у ранковому зведенні на Фейсбуці.

Активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Світлодарськ, Новоселівка Друга, Мар'їнка, Новомихайлівка, Старогнатівка, Водяне, Широкине.

На обстріли противника з мінометів і стрілецької зброї підрозділи Об'єднаних сил рішуче відповідали вогнем. Російсько-окупаційні війська 37 разів на добу порушували режим тиші, у тому числі 9 разів застосовували міномети калібру 82 і 120 мм.

Під час бойових дій за минулу добу шість наших військовослужбовців отримали поранення, їх невідкладно евакуювали в лікарні.

За минулу добу російсько-окупаційні війська тричі обстріляли житлові райони. Близько 5:00 ранку окупанти обстріляли з гранатомета населений пункт Чермалик. Близько 11:40, прикриваючись житловими кварталами Горлівки, вели обстріл з мінометів по селищу Залізне, в результаті чого загинула 15-річна дівчинка. Близько 15-ї години терористи відкрили вогонь по населеному пункту Південне, завдавши осколкових поранень мирному жителю.

За фактами обстрілів мирних населених пунктів російсько-окупаційними військами порушено кримінальні справи.

Станом на 7:00 ранку вівторка втрат серед наших військ немає.

За даними розвідки, трьох окупантів знищено і п'ятьох поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram