ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики знищили автомобіль "Християнської служби порятунку" біля Опитного

Попередньо встановлено, що цивільні особи не постраждали.

Бойовики знищили автомобіль "Християнської служби порятунку" біля Опитного
Фото: religion.in.ua

У Донецькій області проросійські бойовики у п'ятницю знищили автомобіль "Християнської служби порятунку".

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

"4 травня приблизно о 16:20 під час обстрілу з боку НЗФ (імовірно з боку терміналу Донецького аеропорту) в районі населеного пункту Опитне Ясинуватського району Донецької області було знищено цивільний автомобіль Nissan Terrano, який належить громадській організації "Християнська служба порятунку", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що інформація про знищення цивільного автомобіля у військову комендатуру Авдіївки надійшла о 19:40. Встановлено, що в п'ятницю група волонтерів "Християнської служби порятунку" виїхала на автомобілі Nissan Terrano з Авдіївки в Опитне для надання гуманітарної допомоги місцевому населенню та військовослужбовцям.

"Зазначений автомобіль на шляху в Авдіївку зупинився для розвантаження гуманітарної допомоги. Приблизно о 16:20, коли водій і пасажири перебували на відстані приблизно 10 метрів від автомобіля, почули шипіння і побачили ймовірно ракету, що летіла в напрямку автомобіля з боку незаконних збройних формувань, ймовірно з боку терміналу Донецького аеропорту. Внаслідок влучання зазначеної ракети цивільний автомобіль разом з майном було знищено", - йдеться в повідомленні.

Цивільні особи на військовому автомобілі були евакуйовані в Авдіївку. Попередньо встановлено, що представники "Християнської служби порятунку" не постраждали.

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю бойовики обстріляли з мінометів Майорськ. Постраждалих серед мирних жителів немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram