ГоловнаСуспільствоЖиття

У Криму викрали харків'янина, раніше затриманого на адмінкордоні

Де зараз перебуває Олександр Стешенко - невідомо.

У Криму викрали харків'янина, раніше затриманого на адмінкордоні
Фото: vesti.ru

Затриманий російською ФСБ після перетину адмінкордону з Кримом харків'янин Олександр Стешенко зник після того, як його примусово відвезли в невідомому напрямку з сімферопольського спецприймальника для осіб, які відбувають адмінпокарання. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Приблизно о 22:00 24 квітня Стешенка повинні були випустити зі спецприймальника. Адвокати, які прибули зустрічати його, побачили, як кілька чоловіків завели Стешенка в білий мікроавтобус без номерних знаків і відвезли в невідомому напрямку.

Адвокат Айдер Азаматов повідомив, що в пошуках харків'янина відвідав Київський і Залізничний райсуди Сімферополя, щоб ознайомитися з матеріалами адміністративної справи щодо Стешенка, якщо там такі є, також головне управління ФСБ по Криму і Управління прикордонної служби. У цих установах Азаматову сказали, що про цю людину вони нічого не знають, не затримували і не заарештовували Стешенка.

Також Азаматов спробував з'ясувати подробиці в спецприймальнику для осіб, які відбувають адмінпокарання. Черговий підтвердив, що вони утримували чоловіка з таким прізвищем, але більше в спецприймальнику цієї особи немає. У відповідь на прохання адвоката надати документ, на підставі якого харків'янина утримували, співробітник відповів, що необхідний офіційний запит. "Я не знаю, куди ще звертатися, щоб знайти кінці з цього питання. Де Олександр Стешенко, хто його викрав, куди і навіщо його забрали - на сьогодні невідомо", - підсумував Азаматов.

Нагадаємо, суд у Криму півтора місяці не розглядає апеляцію на арешт фігурантів справи Веджіє Кашки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram