ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція виявила боєприпаси на звалищі в Чернігівській області

Знайдено "Муху", дві мінометні міни та велику кількість патронів.

У Чернігівському районі правоохоронці виявили та ліквідували схрон боєприпасів, облаштований на звалищі неподалік від одного з військових об'єктів. Про це йдеться на сайті поліції Чернігівської області.

12 квітня поліція отримала інформацію про виявлення в Чернігівському районі тубуса від реактивної протитанкової гранати РПГ-18 "Муха".

Фото: cn.npu.gov.ua

Слідчо-оперативна група Чернігівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області спільно з вибухотехніками обстежила території біля одного з військових об'єктів району та виявила в цьому місці не тільки тубус з гранатою, а й дві мінометні міни, чотири димові шашки, майже 1,5 тис. патронів до автоматичної зброї калібрів 5,45мм і 7,62 мм, а також артилерійський постріл 3УБК10-1 з керованою протитанковою ракетою калібру 100 мм.

Вилучені боєприпаси направили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Інформацію про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Фото: cn.npu.gov.ua

Фото: cn.npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram