ГоловнаСуспільствоВійна

П'ятеро військових були поранені за добу на Донбасі

Бойовики зробили 35 обстрілів

У неділю, 8 квітня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 35 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок обстрілу поранено п'ятьох українських військовослужбовців.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

Постраждалих доправили до військового шпиталю, де їм надали необхідну медичну допомогу.

Зокрема, на луганському напрямку із заборонених 120-мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів агресор обстрілював українські укріплення поблизу Луганського. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперської зброї вогонь вівся по захисниках Світлодарська. Також гранатомети бойовики застосували неподалік Кримського та Валуйського.

На донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї агресор вів вогонь по українських укріпленнях поблизу Водяного, Лебединського, Богданівки, Кам'янки, Пищевика й Широкино. Крім цього, у районі Богданівки бойовики застосували озброєння БМП, неподалік Водяного, Гнутового та Пищевика - великокаліберні кулемети, по захисниках Авдіївки, Павлополя, Талаківки і шахти "Бутівка" - стрілецьку зброю, а в районі Широкиного вівся снайперський вогонь.

Нагадаємо, 7 квітня на Донбасі було 42 обстріли, поранення зазнав один боєць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram