ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві за ніч в один будівельний котлован влетіли два автомобілі

Загалом постраждали чотири людини.

16 березня в Оболонському районі Києва, де тривають роботи з продовження Кільцевої дороги, в один і той самий будівельний котлован влетіли два автомобілі.

Як повідомляє "Інформатор", близько 1-ї години ночі в бік Вишгорода від вулиці Полярної їхав Nissan Almera. Водій не побачив обмежувальних знаків ремонту дорожнього полотна і не встиг загальмувати. Автомобіль пролетів близько 10 метрів і впав на будмайданчику.

У Nissan була повністю розбита передня частина, спрацювали подушки безпеки. Водій перебував у автомобілі один і викликав собі "швидку" самостійно. За словами медиків, у чоловіка зламана нога, його госпіталізували.

Фото: Дмитро Коротчин / kiev.informator.ua

Фото: Дмитро Коротчин / kiev.informator.ua

О шостій ранку в цей же котлован упав другий автомобіль.

Батько постраждалого в першій ДТП, яка сталася на тій самій ділянці дороги декількома годинами раніше, приїхав для того, щоб евакуювати автомобіль сина. В цей час з траси прямо в нього на очах у цю ж яму впав Dacia Logan.

У машині перебував водій і дві громадянки Словенії. Чоловік отримав перелом п'яти і пальців на руці. Всіх госпіталізували. Nissan, який першим злетів у котлован, ремонту і відновленню більше не підлягає.

Фото: Дмитро Коротчин / kiev.informator.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram