ГоловнаСуспільствоПодії

У Кривому Розі затримали групу наркодилерів з понад 400 дозами метамфетаміну

Серед них громадянин РФ, 20-річний місцевий житель і неповнолітній хлопець.

У Кривому Розі затримали групу наркодилерів з понад 400 дозами метамфетаміну
Изъятые наркотики
Фото: Нацполиция Днепропетровской области

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) правоохоронці затримали розповсюджувачів наркотиків і вилучили у них більш ніж 400 доз метамфетаміну. Про це йдеться на сайті Нацполіції.

"У поширенні сильнодіючої психотропної речовини на території Кривого Рогу підозрюється злочинна група, до складу якої входили громадянин РФ, неповнолітній хлопець і 20-річний місцевий житель. Чоловіки організували на території міста схему поширення метамфетаміну шляхом розміщення написів на будівлях і роздачі візиток", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці майже рік документували злочинну діяльність наркодилерів.

Під час обшуків 2 березня співробітники управління протидії наркозлочинності та слідчі вилучили "412 фрагментів пластикових трубочок з метамфетаміном, записи про кількість збуту психотропу, мобільні телефони та банківські картки, за допомогою яких велися розрахунки з покупцями".

Вилучені предмети і речовини направили на експертизу.

Двом українцям, які були учасниками злочинної групи, вручили повідомлення про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Про долю громадянина РФ в поліції не повідомляють.

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі порушили справу через марш Нацгвардії з червоними прапорами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram