ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовий, троє отримали поранення, один - травму

Усього зафіксовано 20 прицільних обстрілів позицій ЗСУ.

За добу на Донбасі загинув один військовий, троє отримали поранення, один - травму
Фото: Макс Левін

За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати позиції української армії з озброєння, яке давно мали відвести від лінії розмежування. Усього зафіксовано 20 прицільних обстрілів. У результаті троє бійців були поранені, ще один отримав бойову травму.

Також у результаті необережного поводження зі зброєю загинув один український військовослужбовець.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Луганському напрямку бойовики застосовували 122-міліметрову артилерію, міномети різних калібрів і озброєння БМП поблизу Троїцького. З мінометів калібру 82 мм вели вогонь біля Кримського, Новоолександрівки і Катеринівки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали захисників Луганського, Залізного і Новолуганського, а захисників Майорська - із зенітної установки. Зі стрілецької зброї провокували військових неподалік Зайцевого.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 і 82 мм і гранатометів терористи вели вогонь біля Водяного та Лебединського, що на Примор'ї. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції ЗСУ в районі Авдіївки.

Нагадаємо, протягом середи бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті загинув один український військовослужбовець, ще двоє захисників отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram