ГоловнаСуспільствоПодії

В Україні залишаються знеструмленими 146 населених пунктів у двох областях

Проїзд дорогами забезпечено.

В Україні залишаються знеструмленими 146 населених пунктів у двох областях
Фото: atom.gov.ua

Без енергопостачання станом на ранок понеділка залишаються 146 населених пунктів у двох областях України, знеструмлених через негоду.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Залишаються знеструмленими 146 населених пунктів у двох областях (Одеська - 102, Черкаська - 44). До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго" - йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, місцями через ожеледицю виникає тимчасове уповільнення руху на автодорозі М-05 "Київ - Одеса". Для оперативного надання допомоги в буксируванні транспорту в межах Черкаської та Кіровоградської областей виставлено 12 постів (Черкаська - 8, Кіровоградська - 4) з автомобілями підвищеної прохідності ДСНС. На цих ділянках доріг залучено 128 одиниць техніки і 187 співробітників від ДСНС і "Укравтодору".

Небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Помірний сніг прогнозують в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій областях, місцями невеликий сніг - у Житомирській, Київській, Волинській, Львівській, Тернопільській областях і в Києві.

Нагадаємо, в Одеській області пенсіонер з рушниці обстріляв ремонтників лінії електропередачі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram