ГоловнаСуспільствоЖиття

Обслуговування пасажирів сервісом таксі "Джокер" - швидко і вигідно!

Напружений ритм життя змушує сучасних людей постійно кудись поспішати. Часто люди не встигають на роботу, ділову зустріч, навчання або романтичне побачення, куди спізнюватися зовсім непристойно. Ідеальним рішенням проблем, що виникають з браком часу, вважається виклик таксі. Послуги зручних комфортабельних машин дуже доречні після тривалого святкового вечора. Вони дозволяють максимально швидко і безпечно дістатися до свого будинку.

Переваги обслуговування пасажирів сервісом таксі «Джокер таксі»

Сьогодні є багато компаній, які займаються перевезенням пасажирів у зручний для них час. У столичному місті організований не один десяток служб таксі. Хорошу репутацію і багато позитивних відгуків клієнтів має сервіс «Джокер таксі». Він легально здійснює свою діяльність, оскільки має для цього всі необхідні документи. Серйозність організації підтверджується наявністю професійного досвідченого персоналу, який гарантує своїм клієнтам високу якість обслуговування. Замовникам пропонуються невисокі тарифи, що вигідно відрізняються від цін в конкуруючих організаціях.

Виклик таксі можна проводити через інтернет-сайт або за допомогою мобільного телефону. Для всіх операторів встановлено єдиний безкоштовний номер 3933, дуже зручний для запам'ятовування. Співпраця з «Джокер таксі» у вигляді оформлення замовлення через сайт має багато позитивних моментів:

  • можливість запам'ятовування адреси відправлення машини, тому його не потрібно щоразу вводити заново;
  • додавання зупинок під час руху автомобіля;
  • вказання певних вимог до транспортного засобу: марка, клас, комплектність, перевезення домашніх тварин;
  • бронювання до 48 годин.

Особливості діяльності сервісу таксі Joker

Для оформлення виклику машини таксі через інтернет-сайт не обов'язково мати стаціонарний ПК. Сьогодні успішно працює мобільний додаток, тому замовлення може здійснити кожен власник смартфона. Подача автомобіля проводиться протягом декількох хвилин. При плануванні виїзду в нічний час краще скористатися попереднім замовленням. Це гарантує подачу транспортного засобу в призначені години. У компанії передбачено страхування пасажирів, тому при виникненні непередбачених обставин їм виплачується матеріальна компенсація.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram