ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 24 обстріли.

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу в результаті ворожих обстрілів на Донбасі двоє українських військових отримали поранення, ще двоє - бойові травми.

На Луганському напрямку у вечірній час ворог з 120-ти і 82-мм мінометів і гранатометів неодноразово вів вогонь навколо Луганського, Троїцького, Новоолександрівки і Трьохізбенки. З озброєння БМП противник порушував перемир'я біля Світлодарська, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку ворог зосередив свою активність у передмісті Мар'їнки. Тут у першій половині дня агресор неодноразово вів вогонь із мінометів різних калібрів і всього спектра піхотного озброєння. Увечері з оборонних укріплень у цьому районі стріляв танк.

Неспокійно було поблизу Пісків, Верхньоторецька, Водяного, Лебединського та Талаківки. Підступи до цих населених пунктів окупанти обстрілювали з гранатометів різних типів і легкого піхотного озброєння.

Загалом за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.

Нагадаємо, в середу бойовики 30 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Загинув один військовий, іще одного було поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram