ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція запобігла замовному вбивству підприємця в Луганській області

Один із зловмисників 2016 року вийшов із в'язниці за "законом Савченко".

Поліція запобігла замовному вбивству підприємця в Луганській області
Фото: npu.gov.ua

У Луганській області поліцейські запобігли замовному вбивству одного з підприємців, інформує відділ комунікації обласної поліції.

"Протягом проведення оперативної операції правоохоронці біля будинку потенційної жертви затримали двох виконавців - раніше судимих чоловіків 42 і 38 років. Одночасно із цим інша група оперативників разом із спецпризначенцями затримала організатора цього злочину, який керував групою виконавців, перебуваючи в Донецькій області", - йдеться в повідомленні.

Під час слідства було встановлено, що один з виконавців звільнився з місць позбавлення волі у 2016 році за "законом Савченко", де відбував покарання за скоєння майнових злочинів.

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Також повідомляють, що під час затримання виконавців замовного злочину в машині, на якій вони приїхали, була виявлена граната "Ф-1", а безпосередньо в самих чоловіків - граната "Ф-1" і револьвер системи "Наган", споряджений 5 набоями.

Затриманим чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. У рамках відкритого кримінального провадження триває досудове слідство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram