ГоловнаСуспільствоВійна

У Красногорівку, яка постраждала від обстрілу, направили спецназ КОРД

У місті серед населення паніки немає, ситуація під контролем.

У розташовану за декілька кілометрів на захід від Донецька Красногорівку, яка вранці 28 травня постраждала від обстрілів бойовиків, направлено спецпідрозділ поліції КОРД.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції України - начальник ГУ Нацполіції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"У Красногорівку мною для надання допомоги громадянам, а також для посилення охорони громадського порядку і зруйнованих адміністративних будівель направлено спецпідрозділ КОРД", - написав він у фейсбуці.

За словами Аброськіна, в самому місті серед населення паніки немає. Ситуація перебуває повністю під контролем поліції і військових.

Вранці в неділю бойовики "ДНР" здійснили обстріл Красногорівки з артилерії калібру 122 мм і реактивної системи залпового вогню.

В результаті горіла школа №2. Місцеву лікарню зруйновано на 50%, розбито дві карети швидкої допомоги і лікарняний автомобіль "Нива". Через пошкодження водоводу велика частина міста залишилися без води. Пошкоджено каналізацію.

Різних ступенів пошкодження, від прямих влучень снарядів, зазнали будинки на 10 вулицях. У приватному секторі близько тридцяти пошкоджень.

Через обстріл Красногорівки отримали поранення або травми вісім місцевих жителів, троє з них у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram