ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє бійців АТО отримали поранення і одного травмовано в зоні АТО у вівторок

Бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Двоє бійців АТО отримали поранення і одного травмовано в зоні АТО у вівторок
Фото: facebook.com/backandalive

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських військовослужбовців. В результаті двоє бійців отримали поранення і одного було травмовано.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці. Всього зафіксовано 54 випадки відкривання вогню, зокрема із забороненого озброєння.

На Маріупольському напрямку в районі Мар'їнки бойовики відкривали вогонь з танка, під Павлополем і Чермаликом - застосовували міномети калібру 120 мм. Двічі під обстрілом мінометів калібру 82 мм та озброєння БМП опинилися опорні пункти у Водяному, а в Гнутовому активізувався снайпер.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ під Авдіївкою терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів калібру 82 та 120 мм, біля Зайцевого - зі стрілецької зброї, гранатометів і БТР. Опитне, Піски та Луганське обстрілювали з гранатометів і кулеметів.

На Луганському напрямку, в районі Кримського, бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів і кулеметів. На позиціях під Новоолександрівкою, Жовтим і Новозванівкою активно діяли снайпери.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі один військовий загинув, вісім отримали поранення і травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram