ГоловнаСуспільствоПодії

У кафе в центрі Львова чоловік погрожував відвідувачам пістолетом

Коли правоохоронці затримали підозрюваного, він спробував накласти на себе руки.

У Львові патрульні затримали раніше судимого, який погрожував пістолетом у кафе в центрі міста, а потім хотів накласти на себе руки.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

"Напередодні ввечері екіпажу патрульної поліції надійшов виклик про те, що невідомий погрожує пістолетом в одному з кафе на площі Ринок. Патрульні прибули туди через 2 хвилини", - йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, один з відвідувачів кафе, надівши балаклаву, почав погрожувати їм пістолетом. Згодом він зробив неприцільний постріл зі зброї.

"Поки патрульні перевіряли чоловіка в базі даних і опитували очевидців, чоловік вихопив ніж і приклав собі до зап'ястя, а потім до горла. Він почав кричати, що знову не сяде в тюрму і краще здійснить самогубство. Один з патрульних почав розмовляти з чоловіком і відмовляти його від цього, одночасно його напарник підійшов ззаду, відвів руку від горла чоловіка і вибив ніж", - йдеться в повідомленні патрульних.

Пістолет, з якого стріляв затриманий, знайшли недалеко від місця подій. Самого 26-річного чоловіка доправили в Галицьке відділення поліції.

Встановлено, що чоловіка раніше засудили на чотири роки за крадіжку і хуліганство із застосуванням зброї, проте він достроково вийшов із в'язниці.

Попередня кваліфікація правопорушення - хуліганство, вчинене із застосуванням холодної або вогнепальної зброї, що передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Напередодні повідомляли, що в центрі Львова загорівся ресторан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram