ГоловнаСуспільствоВійна

День на Донбасі минув без втрат для сил АТО

Російські-окупаційні війська застосовують важке озброєння.

День на Донбасі минув без втрат для сил АТО
Фото: Макс Левін

З півночі і до 18:00 понеділка російсько-окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО на Донбасі. Втрат серед українських військових немає, хоча ворог застосовував важке озброєння.

На Донецькому напрямку з артилерії 122 міліметри були обстріляні Піски, зі 120- і 82-міліметрових мінометів - Авдіївка і Троїцьке. З гранатометів і стрілецької зброї відкривали вогонь по Невельському, Зайцевому, Верхньоторецькому, Новоселівці Другій і Луганському. По Невельському вогонь вів снайпер.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії, танків, БМП окупанти обстрілювали Водяне. З мінометів різних калібрів - Красногорівку, Широкине, Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Водяне, Лебединське, Богданівку, Широкине. БТР противника вів вогонь по Водяному, БМП і снайпер - по Широкиному.

На Луганському напрямку бойовики використовували 82-міліметрові міномети і гранатомети, обстрілюючи позиції військових у районі Кримського.

Нагадаємо, з півночі 9 лютого почався новий режим припинення вогню, заявили раніше в штабі АТО з посиланням на домовленості в Мінську.

Вдень у понеділок штаб АТО заявив, що в разі продовження обстрілу з важкого озброєння сили АТО будуть відкривати вогонь у відповідь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram