ГоловнаСуспільствоЖиття

На кордоні з Польщею затримали чотирьох п'яних чоловіків, які намагалися уникнути перевірки

В автомобілі виявили цигарок на 10 тис. гривень.

На кордоні з Польщею затримали чотирьох п'яних чоловіків, які намагалися уникнути перевірки
Фото: dpsu.gov.ua

У Волинській області на КПП "Ягодин" прикордонники Луцького загону затримали чотирьох нетверезих чоловіків, які намагалися уникнути поглибленого огляду їхнього автомобіля й утекти.

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби.

Інцидент стався вчора ввечері. Для оформлення на виїзд з України в автомобілі Volkswagen Golf прибули троє українців і поляк. Після рішення прикордонників провести поглиблений огляд автомобіля чоловіки спробували втекти.

"Під час руху до боксу поглибленого огляду водій різко розвернувся на виїзд з пункту пропуску. Негайно, за командою "Бар'єр", було застосовано засіб примусової зупинки транспортних засобів, яким було пошкоджено три колеса і автомобіль зупинено, а потім блоковано. Громадяни відмовилися виходити з авто. Як з'ясувалося, всі вони, за зовнішніми ознаками, перебували в нетверезому стані", - йдеться в повідомленні.

Пізніше прикордонники виявили в порожнинах дверей автомобіля близько 600 пачок цигарок без українського акцизу на суму майже 10 тис. гривень.

На порушників складено адмінпротоколи за порушення режиму пункту пропуску та злісну непокору вимогам прикордонників. На водія також складено протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, раніше у Волинській області контрабандисти, втікаючи від прикордонників, спалили мікроавтобус із сигаретами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram