ГоловнаСуспільствоПодії

22 людини загинули 5-7 січня в ДТП

173 людини отримали травми.

22 людини загинули 5-7 січня в ДТП

За минулу добу в результаті складних погодних умов  і підвищеної аварійної ситуації на автошляхах України загинули п'ять і травмовано 45 громадян. У період з 5 по 6 січня на автодорогах загинуло 17 осіб, травми отримали 128 громадян, повідомляється на сайті Нацполіції.

В Одеській області продовжено заборону на рух транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного і місцевого значення, крім автошляхів М-05 Київ - Одеса та М-28 Одеса - Південний, повідомила прес-служба Одеської обладміністрації.

У неділю з 11:00 в Вінницькій області введено обмеження для руху великовагового автотранспорту на автомобільній дорозі М-21 Житомир - Могилів-Подільський з 131 кілометра до 214. У Кіровоградській області рух автомобільного транспорту відновлено майже на всіх напрямках. Обмеження залишаються лише на автомобільній дорозі державного значення М-13 Кіровоград-Платонове. Крім того, на трасі Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя діє заборона для проїзду для великовантажного і пасажирського транспорту, повідомляє держкомпанія "Автомобільні дороги України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram