ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом собаки загризли учасника АТО

Володимир Томілін повертався додому від 80-річної матері.

Під Києвом собаки загризли учасника АТО
Фото: kv.npu.gov.ua

У Бориспільському районі під Києвом собаки насмерть загризли учасника антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляють на акаунті КМДА у Facebook

"Сьогодні близько 6 години ранку в селі Кучаків на території садового кооперативу на чоловіка та жінку, які йшли на електричку, напали 4 східно-європейські вівчарки. 40-річний Володимир Томілін, учасник АТО, ціною власного життя захистив жінку, закривши її від собак, та змусивши рятуватись втечею. На крики чоловіка один з сусідів вибіг та підстрелив одну з собак, тим самим прогнавши інших. Розлючені жителі села намагалися вчинити самосуд над 60-річним господарем собак, який раніше ігнорував прохання односельчан убезпечити їх від небезпечних тварин", - зазначено у повідомленні.

За інформацією поліції Київської області, четверо собак пошкодили ґрати вольєра і кинулися на перехожого. Чоловік помер від отриманих травм.

На місце прибули слідчо-оперативна група, кінологи поліції, ветеринари. Нападників собак застрелили з мисливської зброї. Тіла тварин направили на ветеринарну експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Розслідування триває. Встановлюються всі обставини події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram