ГоловнаСуспільствоВійна

У військовому госпіталі Харкова боєць АТО скоїв самогубство

Під час огляду тіла ознак насильницької смерті не виявлено.

У військовому госпіталі Харкова боєць АТО скоїв самогубство
Фото: pohnews.org

У військовому госпіталі Харкова наклав на себе руки український військовослужбовець, поранений під час антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомив перший заступник військового прокурора сил АТО Віталій Панченко, передає "Укрінформ".

"Боєць 92-ї окремої механізованої бригади, доставлений у госпіталь, був виявлений в одному з приміщень госпіталю з ножовим пораненням горла. Поранення виявилося смертельним", - сказав він.

Перший заступник військового прокурора Харківського військового гарнізону Владислав Зубко розповів, що 32-річний боєць раніше був поранений і прибув до шпиталю на реабілітацію.

"За словами лікарів, його осколкові поранення не були критичними, але він був явно пригнічений, схвильований, незадоволений. Через годину співробітниця госпіталю, яка увійшла в приміщення туалету, побачила кров на підлозі однієї з кабінок. Замкнені зсередини двері виламали і виявили там бійця, що спливав кров'ю, з ножовим пораненням горла. Бійця відразу ж доставили в реанімаційне відділення, але врятувати його не вдалося. Під час огляду тіла ознак насильницької смерті не виявлено", - розповів Зубко.

Нагадаємо, 2016 року небойові втрати Збройних Сил України перевищили бойові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram