ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 44 рази обстріляли сили АТО на Донбасі

Обстріли зафіксовано на всіх напрямках.

Бойовики 44 рази обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 44 рази обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Окупанти продовжують обстріли наших позицій на всіх напрямках. На Маріупольському зі 122-міліметрової артилерії обстріляно Широкине. Зі 120- і з 82-міліметрових мінометів - Водяне і Широкине. З гранатометів і стрілецької зброї - Талаківку, Водяне, Мар'їнку, Павлопіль і Широкине. По Широкиному також вогонь вів снайпер", - наголошують у повідомленні.

На Донецькому напрямку під вогонь 120- і 82-міліметрових мінометів потрапили Новгородське, Луганське й Авдіївка. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Травневому, Луганському, Зайцевому, Невельському і Миронівському. Південне також обстріляли із зенітних установок.

На Луганському напрямку з озброєння БТР, гранатометів і великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по Новоолександрівці і Новозванівці.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що 2017 рік стане переломним у питанні звільнення окупованих територій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram