ГоловнаСуспільствоПодії

Поблизу Києва спіймали шукача боєприпасів з парасолькою, що стріляє

За місцем проживання затриманого знайшли ще й коноплю.

Поблизу Києва спіймали шукача боєприпасів з парасолькою, що стріляє
Фото: kv.npu.gov.ua

У смт Коцюбинське Київської області затримали чоловіка з гранатами, патронами і пристроєм для стрільби, який зроблено з парасольки.

"Під час проведення оперативного відпрацювання правоохоронці в темний час доби помітили на узліссі чоловіка. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили в нього чеку і гранату. В автомобілі, який він заховав у лісі, працівники поліції вилучили гранати з маркуванням «Ф-1», патрони різного калібру і саморобний пристрій із парасольки. «Археолог» зізнався, що знайшов заборонені знахідки на території занедбаної військової частини, а парасольку переробив для відстрілу собак", - сказано в повідомленні поліції.

За адресою, де 35-річний чоловік проживає разом зі своїм товаришем, працівники поліції вилучили два десятки патронів різного калібру, гранати, тубус від реактивного протитанкового гранатомета і 0,5 кг конопель.

Порушено кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram