ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП біля Ростова загинули шестеро українців (оновлено)

Аварія сталася вночі на 848 км траси М-4 "Дон" у напрямку Москви.

У ДТП біля Ростова загинули шестеро українців (оновлено)
Фото: MFA_Ukraine / twitter

У Ростовській області Росії сталася велика дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули шестеро людей і ще троє - постраждали.

Про це повідомляють на сайті регіонального відділення МНС РФ.

Зазначають, що аварія сталася вночі на 848 км траси М-4 "Дон" у напрямку Москви. Автобус врізався в КамАЗ, який рухався в попутному напрямку.

При цьому, як зазначає інформагентство РИА Новости, всі загиблі є громадянами України.

"Загиблі та постраждалі є громадянами України, радше за все, вони прямували до Москви", - розповіло джерело в правоохоронних органах.

Офіційних коментарів від Генконсульства поки що немає.

Оновлення. Всі шестеро загиблих у ДТП є громадянами України, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" генеральний консул України в Ростові-на-Дону Віталій Москаленко.

Водночас, за його словами, поки що не відомо, проживали ці українці на підконтрольній Києву території Донбасу чи на території, тимчасово непідконтрольній.

ДТП за участю мікроавтобуса і вантажного автомобіля відбулося на трасі М4 "Дон" на 847 кілометрі в сторону Москви в Ростовській області в понеділок близько 2:20 (за Києвом). Загинули шестеро людей, ще трьох, за попередніми даними, водій "КамАЗу" встиг витягнути з мікроавтобуса до того, як він загорівся. Постраждалі доставлені в Міллерівську ЦРЛ.

Низка російських ЗМІ стверджують, що загиблі і постраждалі в ДТП - "громадяни ЛНР".

Нагадаємо, в жовтні на трасі Санкт-Петербург - Невель у Псковській області Росії сталася ДТП, в якій постраждали громадяни України.

У серпні в результаті ДТП у Ростовській області загинули двоє українців, семеро отримали травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram