ГоловнаСуспільствоЖиття

Безкоштовно вивчити польську мову можна за допомогою е-курсів Пресс-релиз

Кількість українців, які вивчають польську мову, перевершила всі попередні очікування, а вивчення польської стало маніфестацією проєвропейських мрій українців і спробою вирватися з наслідків "совка".

Безкоштовно вивчити польську мову можна за допомогою е-курсів

Такі висновки польської фундації "Вікно на Схід" після року функціонування безкоштовної онлайн-платформи польської мови – polskijazyk.pl.

Як ідеться в повідомленні, рік тому фундація "Вікно на Схід" запустила безкоштовну онлайн-платформу з самостійного вивчення польської мови як відповідь на збільшення інтересу українців до Польщі, а поляків - до України.

Проект працює вже другий рік, за цей час на сайті зареєструвалося понад 27 тис. користувачів. Новинкою цього року є більш високий рівень знання мови, який можна буде освоїти - B2. Це фактично максимальний рівень, який можна ефективно отримати, займаючись самостійно.

На прохання користувачів, платформа також отримала адаптивний дизайн, тобто вивчати мову стало зручно з будь-якого пристрою - не тільки з персонального комп'ютера, але і з телефону або планшета.

Безкоштовними е-курсами польської мови можна користуватися зареєструвавшись на сайті www.polskijazyk.pl.

Довідка. Мовна платформа розроблена фондом "ВІКНО НА СХІД" у рамках проекту "Пізнай польську, пізнай Польщу" завдяки допомозі Міністерства закордонних справ Польщі в рамках конкурсу "Співпраця в галузі публічної дипломатії 2016".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram